El castellonenc Josele Ballester es proclama subcampió del Campionat Barcelona 2019.

GOLF | El castellonenc Josele Ballester, subcampió del Campionat de Barcelona

El castellonenc Josele Ballester es proclama subcampió del Campionat Barcelona 2019.

El passat cap de setmana el Club de Golf del Prat va celebrar el Campionat de Barcelona, prova puntuable per al Rànquing Mundial Amateur al mateix temps que també ho és per als Rànquings Nacionals Absoluts i Sub-18. Una competició en la qual vam tenir representació valenciana i amb una gran actuació.

El jove castellonenc Josele Ballester, de tan sols 15 anys i integrant del Mediterrani Golf, es va alçar subcampió del torneig disputat a la ciutat comtal amb un total de 291 cops (72/72/72/75). La mateixa puntuació que van obtenir els golfistes Hugo Aguilar i Eduard Rosseu.

És el tercer subcampionat que conquista Josele en els dos últims mesos. La medalla de plata del Campionat de Barcelona se suma a l’Orange Bowlque va tenir lloc al gener i a la Copa Balears del passat mes de desembre. El jugador local David Puig, de 18 anys, s’ha fet amb el títol a Barcelona en sumar 285 cops.

Josele Ballester llueix el seu trofeu de subcampió del Campionat Barcelona 2019.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]