GOLF | El castellonenc Sergio García conquista el triplet de Valderrama

A pesar que la temporada del castellonenc Sergio García ha travessat mals moments, a mesura que han passat els mesos la pel·lícula ha canviat de manera radical donant temps fins i tot a batre rècords amb els quals ha passat als anals de la història del golf.

En el passat mes de setembre, es va convertir en el màxim anotador de la història de la Ryder Cup. Un distintiu que es va guanyar després de conjuminar 25,5 punts, deixant així obsolet el rècord de 25 punts que pertanyia a l’anglès Nick Faldo.

Una competició en la qual es va dubtar i molt de la seua participació pels mals resultats, però en la qual el seleccionador europeu va dipositar la seva confiança. I vagi si la va retornar amb escreix sent un dels jugadors més destacats del torneig, contribuint a la victòria d’Europa, i amb el rècord de punts històric.

GOLF | El castellonenc Sergio García, màxim anotador de la història de la Ryder Cup

Després de ressorgir en la Ryder Cup, el de Borriol s’ha proclamat per tercera vegada campió de l’Andalusia Valderrama Masters.

Ni una. Ni dos. Tres vegades ho ha guanyat. I no perquè és un camp senzill precisament, de fet gens més lluny de la realitat. L’Andalusia Valderrama Masters li ha retornat a la senda de la victòria posant fi a una llarga sequera de nou mesos sense guanyar títols.

García, qui no va ocultar a demostrar la seua sorpresa pel triplet de Valderrama, va declarar emocionat que “encara que m’agrada aquest camp i se’m dóna bé, mai havia pensat que podia guanyar tres vegades. Sobretot després de punts segons llocs en el Volvo Masters”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]