»
»
»
GOLF | Gran paper dels levantinistes Alejandro Rodríguez i Sara Sarrión en els Puntuables Nacionals Juvenils

La Vall Perdulària de Múrcia i Hisenda Riquelme va albergar, entre el passat 16 i 17 de febrer, la competició tant masculina com femenina dels millors jugadors juvenils en els «Puntuables Nacionals Juvenils 2019». Fotografia portada: Federació de Golf Comunitat Valenciana.

Una competició que consta d’una llarga llista d’espera per a participar. Amb això, es pot posar de manifest l’enorme il·lusió que desperta entre els joves golfistes aquest prestigiós esdeveniment. I és que, aquesta competició és un gran aparador per a presentar i donar a conèixer els joves talents que afloraran aquest esport en els pròxims anys.

La competició és una ocasió immillorable per a donar a conèixer als talents que vénen

Entre tots els participants, els levantinistes Alejandro Rodríguez, en la categoria masculina, i Sara Sarrión, en la femenina, han completat un gran torneig en les seves respectives categories i deixant clar que tenen un gran futur per davant.

Categoria masculina

Després de les dues jornades disputades, Alejandro Rodríguez va demostrar que segueix de dolç i que continua amb la seva bona senda de joc. Així, i amb targetes de 73 i 71 cops, es va adjudicar una magnífica segona posició, ja que només va ser superat pels 142 cops totals del golfista madrileny Sergio Cabestany.

Alejandro Rodríguez va ser segon, només per detras del madrileny Sergio Cabestany

Categoria femenina

En el que a la categoria femenina es refereix, amb una targeta de 78 i 70 cops, Sara Sarrión va aconseguir un meritori quart lloc, on el primer lloc li ho va portar Ana Pina amb 144 cops totals. No obstant això, cal destacar que Sara Sarrión va ser l’única golfista capaç de presentar una targeta per sota del parell del camp de totes les jugadores en competició en els dos dies del torneig.