GOLF | Sergio García guanya l’Open de Singapur

El golfista castellonenc Sergio García ha conquerit aquest mateix diumenge l’Open de Singapur, una prova del circuit asiàtic, en la ha vençut amb una gran darrera jornada que va constar de 27 forats. Foto: @TheSergioGarcia

Les primeres grans jornades van suposar que el castellonenc gaudira de gran tranquil·litat els últims dies i no necessitara arriscar per mantenir la renta, a pesar d’això no va fer cap boogie durant tot el circuit. Amb una carta total de -14 es va proclamar campió.

Els principals rivals de Sergio García van ser el japonés Satoshi Kodaira a qui li va treure un total de 5 colps, doncs va acabar amb -9, i el sudafricà Shaun Norris.

Comença bé, doncs, el 2018 per a Sergio García, després de fer historia el darrer any i aconsegueix, amb aquesta vcitoria a Singapur, el sisé títol de la seva carrera al circuit asiàtic.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]