GOLF | Sergio García reb l’invitació i estarà a la Ryder Cup

Si la setmana passada us informàvem que el golfista de Borriol Sergio García estava a l’espera de rebre una de les invitacions per a formar part de l’equip d’Europa en la Ryder Cup per a mesurar-se als Estats Units, les notícies són bones per als interessos de l’esportista castellonenc, que ja coneix oficialment que és un dels triats.

El capità europeu va apostar per l’experiència de Sergio García

Quan el capità europeu Thomas Bjorn va donar a conèixer la llista de convidats, el nom de Sergio García (a la foto després de guanyar Augusta en 2017) estava entre ells i és que, malgrat la irregular temporada que ha tingut, el de Borriol pot aportar l’experiència que cercava el suec, ja que ha disputat amb aquesta nou edicions de la Ryder Cup.

En declaracions al circuit europeu, García ha afirmat “estar feliç” ja que la Ryder Cup “significa molt per a mi. Tots ho saben, i a pesar que ha sigut un any dur, que el capità haja confiat en mi significa moltíssim i estic molt agraït”.

“Aportaré tota l’experiència que puga”

El castellonenc ho té clar: “És una alegria immensa poder participar, no pel fet de jugar una altra Ryder Cup, sinó pel que suposa formar part de l’equip europeu” i comenta que el que més il·lusió li fa és “estar amb els companys, aportar tota l’experiència que puga i recolzar als rookies”. “No hi ha cap competició comparable a la Ryder Cup” concloïa el de Borriol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]