GOLF | Thomas Artigas campió del Open de San Marino de Pitch & Putt per tercer any consecutiu

L’alacantí Thomas Artigas s’ha tornat a proclamar campió, després d’un recital de joc, de l’Open de San Marino de Pitch & Putt per tercera edició consecutiva, amb un advantatge de 12 colps respecte al segon classificat. Foto: Arxiu de la RFEG.

A pesar de la seva joventut, l’11 d’octubre complirà els 16 anys, ja ha aconseguit ser, entre altres coses campió d’Espanya de Pitch & Putt, vèncer als Campionats Internacionals d’Italia, amb rècord del circuit incluit, o a l’Internacional de França, a banda del ja mencionat tri-campionat a San Marino.

En 2015, amb tant sols 14 anys va acabar la temporada com a número 1 d’Europa i el darrer 2016 va rebre el reconeiximent com a Millor Esportista Promesa de la Ciutat d’Alacant.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]