HALTEROFÍLIA | Alba Sánchez tanca la seua participació en el Campionat Europeu de Batumi

Este dilluns 8 d’abril l’haltera valenciana Alba Sánchez en la Categoria 59kg va participar en el Campionat Europeu Europeu de Batumi a Geòrgia este 2019 al ser crida pel seleccionador nacional Matías Fernández. Foto: Federación Española de Halterofilia.

Des de Golsmedia Sports parlem anteriorment amb el jove haltera sobre les seues aspiracions en els pròxims anys i de les seues sensacions després dels últims mesos allunyada de la tarima.

Buscava sorprendre després d’un any sencer sense competir internacionalment

La esportista d’Alzira arribava després d’haver passat un mal 2018 en el que les lesions no li van respectar i no li van permetre donar el millor d’ella. En el seu últim europeu absolut havia obtingut un sext lloc.

Per això arribava amb ganes de demostrar del que era capaç en este important campionat absolut després d’haver obtingut feia poc molt bons resultats en la Copa d’Espanya i en els entrenaments.

Va fallar en els dos tercers intents d’Arrancada i Dos Temps

No obstant això, Alba Sánchez no va aconseguir mostrar esperaba més de la seda participació, encara que tampoc va obtindre un mal resultat. En el primer intent (78kg) i el segon (81kg) d’Arrancada va tindre èxit, quelcom que no seria així amb el tercer (83kg) . En Dos Temps també aconseguiria realitzar uns dos correctes primer (103kg) i segon (107kg) intents, fallant en l’últim (110kg) .

A falta que es confirme la classificació final, l’alzireña es troba en segona posició fins que es decidisquen els resultats del Grup A i B que queden per saber.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]