HALTEROFÍLIA | El Campus Europeu Sub-17 aterra a València i Alboraia

El València Club d’Halterofília està organitzant a València i Alboraia fins a diumenge que ve, 30 de setembre, el Campus Europeu Sub-17 i un seminari científic.

Van a donar-se cita 60 levantadors procedents d’una quinzena de països diferents.

Els entrenaments tindran lloc al Centre Esportiu Municipal de la Creu del Grau, seu del club valencià i Centre d’Alt Rendiment Europeu, i les conferències i xerrades en el saló cívic de Portsaplaya, a Alboraia.

“És tot un orgull, tornem a situar a l’halterofília valenciana en el mapa d’Europa”, comenta Emilio Estarlik, president València Club Halterofília.

“A València es troben ara els qui seran futurs campions i per a nosaltres és un orgull tenir-los en terres valencianes”, sentència Estarlik.

Participaran Turquia, Grècia, Àustria, França, Itàlia, Eslovàquia, Ucraïna, Eslovènia, Malta, Polònia, Espanya, Irlanda i Anglaterra.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]