HALTEROFÍLIA | El València Club d’Halterofília, bronze en la Copa de la Reina 2018

El cap de setmana passat la Corunya va acollir el Campionat de Clubs Copa La seua Majestat La Reina 2018, una competició que s’ha consumat amb un nou triomf per a l’halterofília valenciana gràcies al tercer lloc aconseguit pel València Club d’Halterofília. 

Un bronze que ha estat possible després que les components de l’equip femení del club de la capital del Turia hagin protagonitzat un dels millors campionats possibles. I és que les nostres han dut a terme una increïble remuntada passant del 7º lloc amb el qual es van classificar a un bronze el dia de la prova.

A més, Elia Navarro ha obtingut la millor marca per punts Sinclair 75 kg en arrencada i 102 kg en dos temps.

Les quatre integrants i artífexs del bronze són: María Martí, Mireia Cubertor, Elana Carratalà i Elia Navarro. El quartet va estar sota les ordres del tècnic Emilio Estarlik i l’ajudant Lina Alvés. Per la seva banda, Elia Navarro i Elena Carratalà s’han classificat la quarta i l’octava respectivament.

L’entrenador, Emilio Estarlik, va mostrar la seua satisfacció amb els resultats de la Copa de la Reina: “Tot l’equip ha lluitat per estar en el podi en un any d’un campionat molt competitiu i amb molt nivell dels 10 equips participants de tota Espanya, dues de la Comunitat Valenciana”.

“Nosaltres hem estat tercers i l’A. de C. Gandia cinquè. Aquests resultats són molt importants , va sentenciar Estarlik.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]