HALTEROFÍLIA | El València Club d’Halterofília es proclama doble subcampió autonòmic

El València Club d’Halterofília s’ha coronat per partida doble a nivell autonòmic en els tornejos que han tingut lloc aquests dies en el Poliesportiu de la Creu del Grau de València i en el de Gandia. Fotografies: València Club d’Halterofília.

El club de la capital del Túria ha conquistat dues medalles de plata , una en categoria masculina i una altra en femenina, que se suma al bronze que van collir les dones fa unes setmanes en la Copa de la Reina, on van aconseguir pujar-se al tercer calaix del podi penjant-se la presea de bronze.

Categoria masculina

Els halteras protagonistes de la plata en la categoria masculina han estat: Cristián Millán, Rafa Ramón, Francisco Martí, Alberto Matoque, Guillermo López i José Jurado.

Categoria femenina

Per la seua part, les xiques es van dividir en dos equips. L’A ho conformaven Elena Carratalá, Sara Valera, Mónica Barona i Lynette Mureu; el B Vanessa Almenar, Raquel Sosa i Laia Lluch.

Elena Carratalá va signar la millor marca de tota la competició.

Emilio Estarlik, tècnic i responsable del club valencià, va mostrar la seua satisfacció amb els últims resultats: “Tots han anat progressant en les seues marques i per a l’any vinent pot ser millor per a ells i per al club”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]