HANDBOL | El BM Castellón aconsegueix la permanència en la Lliga Guerreres als despatxos

Després d’un final de temporada agònic i la consegüent pèrdua de categoria del BM Castelló, el conjunt de la Plana no perdrà la màxima categoria després d’un acord al que han arribat amb el Puchi balear, que ocuparà la seua plaça en la Divisió d’Honor Plata femenina.

Malgrat que El HC Puig d’a Valls, també conegut com ‘Puchi’ de Santa Eulària (Eivissa) aconseguira la permanència, des del club van fer un escrit en el qual anunciaven que per problemes econòmics -molts d’ells derivats d’haver de portar a la illa a jugadores de fora- no mereixia la pena seguir en la Lliga Guerreres i van sol·licitar a la RFEBM l’intercanvi dels drets esportius amb el conjunt castellonenc.

La pròxima temporada es comptarà amb 4 representants valencians en la Lliga Guerreres

La notícia ha sigut rebuda a Castelló amb la màxima alegria, ja que després d’un any complicat i malgrat que ha sigut en els despatxos, el BM Castelló tornarà a gaudir de l’elit de l’handbol femení espanyol.

El BM Castellón va pugnar pel descens amb un altre dels representants valencians, el Canyamelar València fins al final de la temporada pel descens. Finalment, ambdues estaran al costat del Elche Mustang i al recentment ascendit BM Morvedre en la màxima categoria de l’handbol femení espanyol.

Foto: FBMCV

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]