HANDBOL | El BM Morvedre arranca amb victòria la fase d’ascens

El BM Morvedre venç en el seu primer partit en l’Ovni de la fase d’ascens a Lliga Guerreres Iberdrola després d’una gran victòria enfront del BM Alcobendas per un resultat final de 28-25. Foto: BM Morvedre.

Després d’una espectacular arrencada de les valencianes, van aconseguir el primer avantatge en el marcador, basat en una gran defensa i un sòlid atac que els va servir per a començar 4-1. Després d’açò, les madrilenyes van neutralitzar la bretxa i van aconseguir igualar el partit retornant el parcial de 4-1. Després d’açò, tots dos equips van mantenir una lluita anotadora a l’una, que els va mantenir sempre amb màxima igualtat, anant-se amb 1 gol d’avantatge, 13-12, les de la Comunitat Valenciana al descans.

En la represa, amb tots dos equips conscients del que es jugaven van eixir sense arriscar, cercant uns atacs en estàtic que van funcionar, sobretot les visitants que li van donar la volta al marcador posant el 15-16. Amb les madrilenyes per davant, les valencianes van traure la seua millor versió i amb un nou parcial de 4-1 van tornar a establir 2 gols d’avantatge en el marcador. Després d’açò, els dos conjunts van anar a ratxes, allunyant i acostant-se al seu rival respectivament, fins que amb un bon rush final van acabar posant el 28-25 final.

Demà les valencianes tindran la primera oportunitat d’aconseguir l’ascens en el partit enfront del Sporting La Rioja de Logronyo, en cas de victòria, les de Manu Etayo seran nou equip de la Lliga Guerreres Iberdrola

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]