HANDBOL | El BM Morvedre fitxa a un dels pilars del BM Castellón

El BM Morvedre segueix confeccionant la seua plantilla de cara la pròxima temporada en la competiran en la Lliga Guerreres, la màxima categoria de l’handbol femení nacional, i ha anunciat al seu segon fitxatge després de la incorporació de ‘Mada’.

Es tracta de la valenciana Ángela López Mínguez, procedent del BM Castellónequip que aconseguia fa uns dies la permanència a la DHF als despatxos-, que és una jugadora polivalent, gran defensora i que pot jugar en qualsevol posició de la primera línia, fins i tot de pivot.

Ángela López va anotar 56 gols durant la passada campanya a la DHF

Als seus 22 anys aportarà maduresa i experiència en la categoria a la plantilla de Manu Etayo. L’any passat va anotar 56 gols en la Lliga Guerreres Iberdrola, amb el que també és un perfil amb gol. Per al tècnic de l’equip de Sagunt, Ángela López Mínguez “és una jugadora que aportarà molt en treball defensiu i en atac posicional és una jugadora que pot jugar en qualsevol lloc”. L’entrenador va destacar que “malgrat la seua joventut té experiència en la Divisió d’Honor i ens va a ajudar dins i fora de la pista per a seguir creixent com a equip”.

Per la seua banda, Ángela López es va mostrar “contenta per la confiança que m’han donat per a ser part d’aquest projecte esportiu a Sagunt”. El nou reforç del BM Morvedre va destacar que coneix “a la majoria de les jugadores perquè he tingut la sort de compartir equip amb algunes en l’etapa universitària i en altres clubs” i va assegurar donarà “el màxim per a ajudar a l’equip”.

Débora Torreira, baixa per motius laborals

“La jugadora internacional Débora Torreira Ortiz, que va arribar a Sagunt a principis de temporada per motius laborals, ha de traslladar-se ara a Barcelona o Gijón, també per necessitats de la seua professió”, anunciava el club.

Df9QP3lWsAEK3xy

Débora Torreira, que exerceix de policia, espera ara que la seua professió li de l’oportunitat de seguir gaudint de l’esport que més li agrada allà on vaja.

Foto: BM Morvedre i FBMCV

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]