»
»
»
HANDBOL | Cabanas salva un empat per al BM Benidorm en un partit boig

Amb un gol en l’últim sospir, Álvaro Cabanas va permetre que el BM Benidorm signara un empat a casa després d’un partit trepidant en el qual la igualtat va ser màxima des del primer minut fins a l’últim. Foto: BM Benidorm.

Després de caure a casa la setmana passada, el Palau d’Esports l’Illa de Benidorm tornava a vestir-se de gala per a portar en volandes al seu equip en la seua segona cita consecutiva com a locals.

Davant tenien a un Blendio Sinfín càntabre que, amb dos punts menys que els alacantins en la taula, compta en les seues files amb exjugadors dels alacantins com Ander Torriko i Nacho Vallés, els qui precisament van ser dos dels més destacats de l’encontre.

En cap moment va haver-hi un equip amb més de dos gols d’avantatge

Durant tot el partit van anar succeint-se els gols en ambdues porteries, la qual cosa va fer que cap dels dos equips acabara d’escapar-se en el marcador, arribant-se al descans amb un ajustat 14-13 favorable al combinat dirigit per Zupo Equisoain.

Amb la mateixa tònica es va viure una vibrant segona part en la qual va poder haver passat de tot, però finalment un gol a 22 segons per al final aconseguit pel màxim anotador del partit junt al visitant Ander Torriko (7), Álvaro Cabanas, va permetre als de Benidorm salvar un punt.

De moment a un sol punt del segon

D’aquesta manera, taules en el xoc de la Jornada 9 que, mancant completar-se la jornada al llarg del cap de setmana, deixa al BM Benidorm en sisena posició amb 10 punts (4V-2E-3D), a només un del segon classificat de la Lliga ASOBAL.

La setmana vinent, visitaran al Quabit Guadalajara, equip que a falta de disputar el seu partit d’aquesta jornada és desè amb tres unitats menys. Aquesta cita s’ha programat per al dissabte 17 de novembre a les 18:30 hores.