HANDBOL | El cadet femení del Elda Prestigio finalitza en quart lloc al Campionat d’Espanya

Aquest mateix matí ha finalitzat el Campionat d’Espanya femení en categoria cadet, que es disputava a Elda i en el qual la Comunitat Valenciana tenia dos representants, l’Elda Prestigio, que exercia d’amfitriona, i el Mislata. Foto: CB Elda Prestigio.

L’Elda va forjar una fase de grups espectacular, en la qual van superar amb contundència als seus rivals. En la primera jornada va superar per 34 gols a 22 al Col·legi Meravelles Benalmàdena, en la segona va fer el propi amb el Malkaitz amb un marcador final de 32-24. L’últim encontre de les eldenses es va forjar també amb victòria per 31-27 al Sant Vicenç, avançant a les semifinals com a primeres de grup.

En les citades semifinals no va poder superar al Felmar BM La Roca, un equip que va mostrar una gran irregularitat durant el torneig, però que finalment va traure el seu millor joc ofensiu per a aconseguir superar per la mínima a les locals, que a pesar que ho van intentar fins a l’últim segon, van acabar caent per 27 gols a 28. En el partit pel bronze, les alacantines van pagar el dur colp de les semifinals i el cansament acumulat, i amb un parcial de 0-5 d’eixida en la segona meitat, el Aiala ZKE va acabar agafant un avantatge de dos gols, que a pesar que les nostres remuntarien, un nou parcial de 0-3 acabaria donant la victòria a les basques per 22-24.

Menys sort va tenir el Mislata

El conjunt valencià del Mislata no va tenir sort en la fase de grups, i és que malgrat aconseguir vèncer la primera trobada enfront del AD La Jota per 30 gols a 31, els següents partits no tindrien la seua millor versió ofensiva. En la segona jornada les valencianes acabarien caent per 27 gols a 31 enfront de les que després serien les campiones d’Espanya, el Felmar BM La Roca. En l’última jornada es jugaven la passada en un partit enfront del Aiala ZKE, on les guipuzkoanes van marcar en l’últim segon per a deixar fora a les nostres representants.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]