HANDBOL | Coneix els enfrontaments dels equips valencians en la 2ª ronda de la Copa de la Reina

En el matí del divendres 16 de novembre, a partir de les 12:00 hores, s’ha celebrat el sorteig de la segona fase de la XL Copa de S. M. la Reina d’handbol. Un sorteig que s’ha realitzat a la seu de la Real Federació Espanyola i en el qual els 12 equips de la Lliga Guerreres Iberdrola ja coneixen el seu destí.

En el Bombo 1 estaven enquadrats els quatre equips valencians, els qui han conegut quins seran els seus rivals en una eliminatòria que es jugarà a doble partit. Els nostres representants jugaran el primer d’ells com a locals davant la seva afició, sent el segon i qui sàpigues si definitiu a domicili.

Les trobades d’anada es disputaran els dies 19 i 20 de gener, els de tornada el 9 i 10 de febrer de 2019.

El CH Canyamelar València, actualment últim classificat en la Lliga Guerreres Iberdrola, ha estat el primer a sortir a la palestra i saber què li oferirà el futur. Es mesurarà davant l’Aula Aliments Valladolid, qui ocupa en aquests moments la sisena posició.

L’Handbol Castelló, dotzè classificat, no ha tingut sort i haurà d’enfrontar-se a un dels líders: Rincón Fertilitat Màlaga. Complicat encreuament sí, però no impossible. Les castellonenques hauran de lluitar molt dur per aconseguir un bon resultat a casa i anar-se amb opcions a Màlaga.

A l’Handbol Morvedre la sort també li ha donat l’esquena. A les saguntinas els ha tocat l’altre capdavanter: el Rocasa Gran Canària. Les pupil·les de Manu Etayo, que l’any passat van fer història i que ara ocupen l’onzena posició, hauran de treure el millor d’elles mateixes.

I en quart i últim lloc l’Elx Mustang, vuitè classificat, que tampoc ho tindrà gens fàcil. Lluitarà contra el Mecalia Atlètic Guardés, tercer per a dalt de la taula.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]