HANDBOL | Dos jugadores a prova es queden al BM Castelló

El BM Castelló segueix confeccionant la seua plantilla per a la pròxima temporada en Lliga Guerreres Iberdrola sota els comandaments de Montse Puche, precisament l’entrenadora que ha donat el vistiplau a les dues últimes incorporacions de l’equip. Joves jugadores procedents ambdues del HC Puig d’En Valls. Fotos: BM Castelló.

Joves jugadores amb projecció

La primera d’elles és la portera de tan sols 21 anys Ana Belén Palomino (foto superior). Aquesta jugadora ha crescut disputant trobades de les categories inferiors de la Selecció Espanyola i arriba del citat Puig d’En Valls després de 3 temporades en el Cleba León.

D’altra banda arriba la lateral esquerre Ainhoa García (foto de portada). De 25 anys i amb tota la seua carrera disputada al Puig d’En Valls, la jugadora va anotar un total de 117 gols la passada campanya, una xifra que la va convertir en una de les millors anotadores de la Lliga Guerreres Iberdrola.

Es van guanyar el seu fitxatge enfront del BM Benidorm

Les dues jugadores es trobaven a prova, però després del partit enfront del BM Benidorm, les dues van convèncer, i de sobrada manera, a l’entrenadora Montse Puche, que va decidir donar el vistiplau a la seua incorporació a una plantilla que, mancant tan sols 1 fitxatge, ja està completa.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]