»
»
»
»
HANDBOL | El BM Castelló cull l’única victòria valenciana en Guerreres Iberdrola

La jornada 5 de Lliga Guerreres Iberdrola portaria amb si tres derrotes i una victòria per a les representants de l’handbol espanyol en la màxima categoria. El BM Castelló va aconseguir vèncer per primera vegada per a posar el punt positiu a una jornada on ni CBM Elx Mustang, ni BM Morvedre ni CH Canyamelar van aconseguir portar-se el triomf. Foto: BM Castelló.

BM Castelló 18:16 Helvetia BM Alcobendas

El BM Castelló va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada després de superar a l’Handbol Alcobendas per un ajustat 18:16. Les pupil·les de Montse Puche van haver de fer front al combatiu conjunt madrileny i, en un partit igualat va saber donar el do de pit.

El Castelló abandona llocs de descens i enfonsa al Alcobendas fins a l’última posició

El partit pintava difícil des del primer moment a causa de la barrera psicològica de no haver aconseguit cap victòria, però després d’arribar al descans amb el 9:8 en l’electrònic, les castellonenques van poder remuntar un 14:15 mancant deu minuts i, gràcies al parcial de 4:1 van aconseguir portar-se la primera victòria de la temporada.

BMC Liberbank Gijón 34:25 BM Morvedre

Difícil emprenta tenien les valencianes en la seua eixida a un dels feus més complicat de tota la lliga. Les de Manu Etayo no van ser capaces de superar al segon classificat malgrat iniciar el partit amb igualtat entre tots dos conjunts. No va ser fins al minut 15 quan les asturianes van obrir una xicoteta bretxa de tres punts que el BM Morvedre va poder esmenar fins a col·locar el 15:15 en marxar-se als vestuaris.

Derrota que els deixa en antepenúltimo lloc amb dos punts

Va ser en la segona meitat quan les locals van començar a marxar-se en el marcador. Després de 12 minuts disputats en la segona meitat, la bretxa va augmentar a cinc gols, i el temps mort de Etayo no va ser capaç de frenar el alirón asturià, que mancant set minuts vencia per sis punts, distància impossible de salvar i que va acabar per influir en la mentalitat de les valencianes, que van encaixar un últim parcial de 5:1.

Godoy Maceira BM Porriño 29:21 CH Canyamelar València

Les xiques de Susana Pareja continuen amb la mala ratxa de resultats després de perdre a Pontevedra enfront de l‘Handbol Porriño per 29:21. L’equip valencià no va començar amb bon peu el partit en començar amb un parcial de 5:2 en els primers set minuts, però va aconseguir igualar la contesa amb el pas dels minuts fins a arribar al descans amb un marcador d’11:11

El Canyamelar continua en llocs de descens encara que amb un partit menys

Va ser en la segona meitat quan la balança va començar a desequilibrar-se a favor de les gallegues. Després d’11 minuts les de Susana Pareja havien encaixat un contundent parcial de 6:1 que deixava tocades a les jugadores valencianes, que veien com la bretxa augmentava amb el pas dels minuts fins a col·locar-se per sobre dels nou punts en els instants finals.

KH-7 BM Granollers 29:28 CBM Elx Mustang

El CBM Elx Mustang va caure per la mínima en la seua visita a Granollers per 29:28. Després d’arribar amb la moral pels núvols després d’aconseguir la primera victòria de la temporada, les pupil·les de Joaquín Rocamora van saltar a la pista amb el peu esquerre. Un parcial de 8:2 en els primers dotze minuts va significar un colp dur per a les il·licitanes, però van aconseguir remuntar el marcador a força d’esforç fins a arribar al descans amb el 13:14 en el marcador.

El CBM Elx Mustang continua sent l’equip valencià millor classificat (10º)

El partit en els segons 30 minuts va ser un estira i arronsa continu, amb tots dos equips prenent el liderat en el marcador en cada acció que succeïa. Amb aquesta igualtat es va arribar al minut 58, quan les locals van anotar el 29:28 que seria definitiu després que l’Elx Mustang errara les ocasions per a empatar el partit.