HANDBOL | El Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto tira a caminar en Divisió d’Honor Plata

Els valencians ja han començat la pretemporada amb un objectiu marcat a foc: tornar a la Liga Asobal la propera temporada. Una meta que intentaran a les ordres de Vicent Nogués.

Dilluns passat 6 d’agost tots els jugadors van passar els reconeixements mèdics pertinents i van emprendre el primer entrenament de la il·lusionant campanya 2018-2019.

“L’objectiu és pujar a Asobal, i encara que a priori siguem el coco de la categoria vull que afronteu cada partit amb humilitat i no doneu gens per assegut”, va declarar Juanjo Bataller, president del club.

Un missatge molt clar de Bataller que ha colat profund en la plantilla i en el cos tècnic, conscients que l’èxit o fracàs passa per ascendir o no a l’elit de l’handbol del nostre país. Així mateix, el president ha obert les portes a la cantera, que serà transcendental en el present curs.

“Treballeu i demostreu molt aquesta temporada perquè en el primer equip tenim una plantilla molt curta i és molt probable que hàgim de comptar amb alguns de vosaltres”, va agregar.

Per a aquests primers dies en la nova marxa del club en la Divisió d’Honor Plata les absències més destacades són la d’Óscar García i Guillermo Corzo. El primer està amb la Selecció Espanyola disputant l’Europeu Juvenil, el segon s’acaba de proclamar Campió dels Jocs Centroamericanos.

Abans de debutar en la competició de lliga en Nava, davant un dels rivals directes per ascendir a Asobal, el Fertiberia jugarà cinc o sis partits amistosos per acabar de posar-se a punt.

Fotografies: Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]