HANDBOL | Ivet Musons, baixa sensible per a l’Elx Mustang

L’Elx Mustang, equip que milita Divisió d’Honor Femenina -màxima categoria de l’handbol nacional- no podrà comptar amb Ivet Musons durant els pròxims vuit mesos per lesió.

La internacional espanyola, que va haver d’absentar-se del partit de quarts que enfrontava a les xiques de Carlos Viver davant Itàlia als Jocs Mediterranis de Tarragona fa cinc dies -torneig en el qual les Guerreres acabarien alçant-se amb l’or- ha sigut operada amb èxit del genoll.

Ivet Musons: “Mai és massa vesprada per a tornar a començar i per a eixir a cercar el teu tresor. Camins, somnis i promeses. Compte arrere”

Corria la mitja hora de joc quan la jugadora de l’equip alacantí va patir el contratemps i poc després d’ocórrer, les primeres proves van detectar el trencament del lligament creuat anterior i del lligament lateral intern del genoll esquerre.

Ivet Musons va continuar amb la selecció fins a la final i una vegada es va penjar la medalla d’or es va traslladar a Madrid, on ahir va ser operada amb èxit. Per davant li esperen vuit mesos fins que torne a trobar-se al 100% de cara al seu retorn a les pistes d’handbol.

Foto: @RFEBalonmano

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]