»
»
»
»
HANDBOL | L’Elche Mustang guanya a Sagunt i el Canyamelar a Màlaga per a sortir del descens

Es va reprendre la competició en la Lliga Guerreres Iberdrola amb una intensa vesprada de dissabte en la qual els valencians que van exercir com a locals van perdre, i els que van jugar en camp aliè van vèncer, remarcant sobretot el derbi entre el CBM Morvedre i l’Elche Mustang en el qual es van imposar les alacantines. El Canyamelar va vèncer al Rincón Fertilidad Málaga i abandona la zona vermella, i el BM Castellón va sucumbir enfront del Godoy Maceira BM Porriño.

CBM Morvedre 24-29 Elche Mustang

Ha canviat l’any però no la gran dinàmica de l’Elche Mustang, que va aconseguir la seva sisena victòria consecutiva i va encadenar el seu setè partit seguit sense perdre en la seva visita a un necessitat CBM Morvedre que, per contra, continua encadenant derrotes. Això sí, en aquest cinquè partit perdut de forma consecutiva van vendre molt cara la derrota en una gran segona part de les de Sagunt.

Es mantenen les ratxes del Morvedre i de l’Elche Mustang

I tot això a pesar que les il·licitanes van prendre cert avantatge en els primers compassos (2-8) i al fet que van estar intractables en una primera part que va finalitzar amb un engruixat 6-15. No obstant això, tot va canviar en la segona meitat, amb les de Sagunt traient profit de la falta d’encert en atac del seu rival i arribant a fer un parcial de 7-1. No obstant això, la diferència del primer temps va ser massa determinant i l’encontre va finalitzar amb el resultat de 24-29.

Rincón Fertilidad Málaga 23-25 CH Canyamelar Valencia

Gran i treballat triomf del Canyamelar Valencia en el feu d’un equip situat en la zona mitjana de la taula, aconseguint amb aquesta victòria fer bo l’empat amb el qual van finalitzar el 2018 i sumar 5 punts que els treuen dels llocs de descens.

El Canyamelar surt del descens

En un encontre tremendament igualat, es van anar alternant els gols en totes dues porteries sense que cap dels dos equips aconseguís escapar-se, arribant al descans amb un 12-14 i concloent el vibrant duel amb un 23-25.

BM Castellón 21-24 Godoy Maceira BM Porriño

Per últim, el cuer va encaixar una nova derrota i aquesta vegada a casa i enfront d’un rival directe com el Godoy Maceira Porriño, equip que amb aquest resultat s’escapa a set punts, mentre que per als castellonencs es perd una bona oportunitat de mantenir a un altre equip en la pugna directa.

El Castellón va merèixer més

No obstant això, la baralla per la permanència segueix molt oberta i continuen a un sol punt de la salvació. A més, cal remarcar que van quallar un bon partit en el qual sempre van estar prop del seu rival en el marcador. Al descans es va arribar amb un ajustat 11-13, mentre que en la segona part van arribar a anar empatades (15-15 en el 39’), però finalment van acabar amb el resultat de 21-24.