HANDBOL | L’Elche Mustang també manté la seva hegemonia en la Copa Comunitat Valenciana

Després de disputar-se la final masculina de la Copa Comunitat Valenciana, també en la tarda d’ahir va arribar el torn per als combinats femenins, on l’Elche Mustang va acabar imposant-se en un encontre en el qual sempre van anar per davant en el marcador però en el qual l’emoció i la igualtat es va mantenir fins al final. Fotos: FBMCV.

Elche Mustang i BM Morvedre tancaven aquest atractiu esdeveniment organitzat per la Federación de Balonmano de la Comunidad Valenciana i disputat en el pavelló Esperanza Lag d’Elx després que les amfitriones i campiones de les dues últimes edicions accedissin de forma directa, mentre que les valencianes ho van fer després de derrotar en la semifinal a tot un fix en les últimes cinc finals, el BM Canyamelar.

BM Morvedre

L’Elche Mustang sempre va anar per davant en el marcador

Amb les il·licitanes com a presumibles favorites tenint en compte que jugaven a casa i que el BM Morvedre és un recentment ascendit a una Liga Guerreras Iberdrola en el qual l’Elche Mustang està ben consolidat, les alacantines van portar la iniciativa en el marcador des del principi, encara que el seu rival va estar sempre ficat en el partit, oferint els dos conjunts un gran espectacle als més de cinc-cents aficionats reunits.

Al descans es van marxar amb un ajustat 8-6, i va ser ja de cara als minuts finals quan l’Elche Mustang es va escapar en el marcador, acabant l’encontre amb el resultat de 21-17 i escollint-se com a millor portera i millor jugadora de la gran final a Sonora Solano del BM Morvedre i María Flores de l’Elx Mustang, respectivament.

Elche Mustang

Tant Elche Mustang en femení com BM Benidorm en masculí s’han adjudicat les tres últimes edicions

D’aquesta manera, l’Elche Mustang, tal com va fer hores abans el BM Benidorm en masculí, es fa amb la Copa Comunitat Valenciana per tercer any consecutiu i es converteix en l’equip que més vegades se l’ha adjudicat amb un total de quatre (2012, 2016, 2017 i 2018), per sobre del BM Canyamelar (2014 i 2015), del Mar Alicante (2010 i 2013) i del Mar Sagunto (2011).

Fitxa tècnica de la final femenina:

ELCHE MUSTANG: FLORES María (4), GASCO Clara, GONZALEZ Ana, GUTIERREZ Jennifer (3), HERNANDEZ Keyla (2), HERNANDEZ Laura (7), MENDEZ Patricia, MORALES Nicole, OCARIZ Carmen, SANCHEZ María Asunción, ZHUKOVA Ekaterina, ARCOS Paula (2), BERTRAND Perrine, RODRIGUEZ, Ángela, GARCIA Isabel (3), MARTINEZ Ana. Entrenador: Joaquín J. Rocamora.
Time Out: 29:50 y 41:05
Llançaments de 7 m.: 5/4

BM. MORVEDRE: BEJARANO Raquel (3), FERNANDEZ Magdalena, GAMEZ Lucia (2), GIL María (1), LACUEVA Esther (2), LOPEZ Ángela, POLONIO Cristina (1), ROJAS Rocío, SAN ISIDRO Beatriz (3), SANTAISABEL Gema, SOLANO Sonora, VIÑALS Karmele (1), ZARCO Lorena, CALDERON Miriam (1), FERNANDEZ María (2), DEL RIO Sara (1), SANCHEZ Carla. Entrenador: ETAYO Manu.
Time Out: 12:27, 42:24 y 54.32
Llançaments de 7 m.: 2/1

Àrbrits: Alberto Bolea y Daniel Orts, del C.T.A. de la FBMCV. Van excluir per part del ELCHE a ZHUKOVA, MENDEZ, GUTIERREZ, FLORES i GARCIA, i per part del MORVEDRE a SAN ISIDRO LOPEZ i POLONIO.

Marcador cada cinc minuts: 1-0, 3-1, 4-1, 4-3, 7-4, 8-6, Descanso. 9-8- 12-10, 14-11, 18-13, 20-15, 21-17, Final.

Pista de joc: pavelló Esperanza Lag de ELCHE. 530 Espectadors.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]