HANDBOL | Les Guerreres empaten amb Brasil i es porten el XXII Torneig Internacional d’Espanya

La selecció espanyola femenina d’handbol ha finalitzat la 22ª edició del Torneig Internacional d’Espanya de manera brillant en el Pitiu Rocheld’Alacant, on en la tercera i última jornada l’empat amb Brasil a 28 ha estat suficient per conquistar el títol. Fotografia portada: RFEBM.

Les de Carles Viver arriben amb la moral pels núvols al Campionat d’Europa de França, que es disputarà el proper mes de desembre, i en el qual està en joc la primera plaça que dóna dret a disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Encara que Espanya va arribar a anar guanyant 21-18, màxima renda local, la igualtat va imperar en la trobada finalitzant 28-28.

Almudena Rodríguez, una de les espanyoles que gaudeixen de millor estat de forma, faria el primer tant del xoc als 90 segons amb el qual avançava a Espanya en l’electrònic. Però la rèplica visitant no es demoraria per mediació de Amorim. A partir d’aquí van ser succeint-se els atacs, Espanya marcava i Brasil responia de la mateixa forma.

Amorim es convertiria en la jugadora referència de Brasil en els primers compassos, brindant al seu equip d’un avantatge de 2 gols en el lluminós. Però com s’ha comentat amb anterioritat el partit va ser molt parell, i Espanya no trigaria a posar les taules a la contra gràcies al gol de Carmen Martín.

Espanya va acabar amb major fortuna la primera meitat. Soledad López donava l’avantatge per la mínima (17-16) per anar-nos al descans.

Després de la represa del joc assistiríem als millors minuts del combinat espanyol. Les pupil·les de Carles Viver sortirien en manera piconadora aconseguint la major renda del partit (21-18) que feia embogir a la graderia desplaçada fins al Pitiu Rochel.

Espanya va dominar en l’electrònic fins als instants finals, on Brasil va ressuscitar per posar en el minut 56 el 27-27 per mitjà de Costa. Un empat que augmentaria a 28 en l’últim sospir.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]