HANDBOL | Les Guerreres vencen a Alemanya i es col·loquen a un pas del títol

En el XXII Torneig Internacional d’Espanya d’Handbol que acull la ciutat d’Alacant, Les Guerreres estan oferint un excepcional nivell de joc, i la victòria davant la selecció alemanya és conseqüència d’açò. Un atapeït 22:20 deixa a les espanyoles a tir per a portar-se el torneig. Foto: Real Federació Espanyola d’Handbol.

La selecció espanyola, que venia de vèncer amb escreix en el primer partit del torneig davant Polònia, s’enfrontava ara davant el rival més difícil de la competició, una selecció alemanya que va collir una derrota davant Brasil en la jornada inicial i es veia en la necessitat d’aconseguir el triomf per a mantenir vives les seues opcions d’alçar-se com a campiones, però açò no va succeir.

Un empat davant Brasil serviria a les Guerreres per a aconseguir el títol

La primera meitat va transcórrer amb una imperant igualtat en l’electrònic, encara que van ser Les Guerreres les que van donar major sensació de control del partit sobre unes alemanyes que van gaudir de dos fantàstics minuts abans del minut 20 de partit, quan les visitants es posaven per davant. L’equip de Carlos Viver va saber reaccionar amb un temps mort i es va arribar al descans amb un 11:11 que prometia molt més per a la segona meitat.

Va ser a partir del minut 45 quan les espanyoles van començar a obrir distància en el marcador, amb un parcial de 17:14 que s’obriria fins als cinc de diferència en el 47. La portera valenciana Silvia Navarro va ser clau en l’esdevenir de la trobada gràcies a les contínues atallades que el públic del Pitiu Rochel va ovacionar. Amb la gran aportació ofensiva de Silvia Navarro, Les Guerreres van ser capaces de fer bona la renda aconseguida i vèncer per 22:20.

Soledad López va ser la màxima anotadora de la selecció espanyola amb cinc punts

Així doncs, hui a les 20:00 hores es disputarà el definitiu partit que enfrontarà a les Guerreres contra la selecció de Brasil, últim escull per a aconseguir el triomf en el XXII Torneig Internacional d’Espanya d’Handbol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]