Inicio / Handbol // + Noticies / Femení / HANDBOL | L’Handbol Castelló no pot fer gens contra el líder

HANDBOL | L’Handbol Castelló no pot fer gens contra el líder

En la vesprada d’ahir es va celebrar el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola en la qual s’enfrontaven el Mecalia Atlètic Guardés i l’Handbol Castelló. Una trobada que es va celebrar en el Pavelló Municipal de Sangriña, situat en el municipi gallec de Guarda (Pontevedra). Fotografia: @infernosangrina

Malgrat ser plenament conscients de la dificultat del xoc, les castellonenques van sortir a la pista amb la intenció de brindar la seua millor versió. No obstant això l’Atlètic Guardés va estar deslligat en la parcel·la ofensiva i es va portar la victòria per un contundent 42-22.

Amb aquest resultat l’Atlètic Guardés lidera la classificació, mentre que el BM Castelló ocupa la dotzena posició.

Les pupil·les de Montse Puche van aconseguir mantenir a ratlla el vendaval ofensiu de les gallegues en els primers compassos de la trobada, no obstant això va aparèixer Paulina Pérez per protagonitzar dos parcials pràcticament consecutius (5-0 i 7-1) que posaven costa amunt el partit per a les castellonenques.

En 30 minuts, l’electrònic ja estava molt decantat en favor de les locals que guanyaven per 23-10. Encara que en el segon acte les de la Plana van estar més encertades de cara a porteria, anotant 12 gols, l’Atlètic Guardés va perllongar la manera corró. Finalment, triomf folgat de l’Atlètic Guardés per 42-22.

El proper compromís de lliga del BM Castelló també serà a domicili. Es mesuraran al BMCLiberbank Gijón el 17 de novembre a les 17:30 hores.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Guerreras campeonas tie 2019

BALONMANO | España doblega a Brasil y se proclama campeona del TIE 2019

Lo han vuelto a hacer. Las Guerreras han derrotado a la selección de Brasil y …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *