HANDBOL | ‘Mada’, primer reforç del projecte DHF del BM Morvedre

El BM Morvedre ja s’ha posat a la feina amb la confecció de la seua plantilla per al seu debut en la Lliga Guerreres Divisió d’Honor Femenina i ha confirmat el seu primer fitxatge. Es tracta de la central asturiana Magdalena ‘Mada’ Fernández-Agustí, de 18 anys i procedent de l’Aula Aliments de Valladolid.

La seua joventut no serà un impediment, ja que ‘Mada’ ja va debutar en Divisió d’Honor Femenina quan era juvenil amb l’Oviedo i amb 60 gols ha sigut la tercera màxima golejadora del conjunt val·lisoletà aquesta temporada. El gol, una de les seues majors virtuts es complementa amb la seua funció de repartir joc entre les seues companyes.

‘Mada’ disputarà el Campionat del Món júnior de l’1 al 14 de juliol al costat de tres de les seues noves companyes: Cristina Polonio, Lorena Zarco i Rocío Rojas

Amb l’arribada de ‘Mada’ –57 vegades internacional amb Espanya en categories de formació amb 142 gols-, el BM Morvedre s’assegura una posició clau i tanca un fitxatge prototip per al club: una jugadora jove, amb experiència i amb actitud.

Per al tècnic Manu Etayo, la seua incorporació serà determinant perquè ‘Mada’ “ve per a compartir amb Raquel Bejarano l’adreça de l’equip i per a ajudar a créixer esportivament a María Fernández, ja que va a ser una temporada molt exigent per a la jove plantilla”.

Foto: BM Morvedre

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]