HANDBOL | Rival complicat per al Balonmano Morvedre a la primera eliminatòria per l’ascens

No ha tingut sort el Balonmano Morvedre femení al sorteig dels emparellaments per l’eliminatòria d’ascens a Divisió d’Honor Femenina d’handbol, ja que li ha tocat el rival a priori més dur dels que hi havia, però si algú ha de tenir por es el Adesal Córdoba, ja que les del Camp de Morvedre no saben el que es perdre aquesta temporada, sumant 25 victòries i un empat. Foto: FBMCV.

Cal recordar que la fase eliminatòria es tant sols la primera per a l’ascens, on s’enfonten les dos primeres de cada grupo, en la condició que un primer s’ha d’enfrontar a un segon. El partit d’anada es disputarà a Andalusia el 5 de maig, deixant la tornada el dia 12 a Sagunt.

Si les xiques entrenades per Manu Etayo aconsegueixen superar aquesta fase, jugaran una lliga, junt a la resta dels 3 equips classificats, i es disputarà a encontre únic entre el 25 i el 27 de maig. Els dos primers classificats aconseguiran l’ascens a Divisió d’Honor Femenina.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]