HBO ofereix grans estrenes aquest mes en la seva plataforma

Com bé sabem la calor assota a gran part d’Espanya, i si no pots gaudir d’unes bones vacances no hi ha millor pla que veure les sèries i pel·lícules de la mà de les plataformes en streaming més populars. Per això, t’explicarem les novetats de HBO España. 

Entre altres, arriba la nova temporada de ‘The Strain’, i una de les primeres joies de HBO

Començarem amb el catàleg de noves sèries amb l’estrena el 15 de juliol de “De la Tierra a la Luna“, minisèrie de dotze episodis en els quals s’explora els secrets de les missions Apol·lo en els anys 60 i 70. A més, el mateix dia, podem veure en les nostres pantalles “The Unsettling”, un drama sobrenatural que ens presenta la història de Becca, qui arriba a la seva llar d’acolliment.

Noves temporades de sèries mítiques com ‘Friends’, ‘Gösta’, ‘The Strain’, ‘Trust em’, ‘Divorce’, ‘El pionero’, ‘Snowfall’ i ‘Allá abajo’

Quant a pel·lícules el pròxim 12 de juliol arriba l’estrena de “Super 8”, un llargmetratge que pretén recuperar aquesta màgia del cinema d’aventures ochentero. A més, podrem gaudir de: ‘La cena de los idiotas’, ‘Novia por contrato’, ‘El inocente’, ‘Hombres, mujeres y niños’, ‘Mi nombre es Harvey Milk’, ‘Los hermanos Grimm’, ‘La última Legión’, ‘El Topo’, ‘American Pie’, ‘Outlander’ i ‘Share’, entre altres.

HBO presenta el documental “El viento”, sobre el vent en una regió de Polònia que quan bufa es converteix en una tempesta devastadora que arrasa amb tot. També podrem veure ‘Te quiero, muérete’ i ‘¿Quién mató a Garrett Phillips?’.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]