HIPICA | Dos valencians en l’Equip Espanyol de Domada 2018

La DT de Domada Classica de la RFHE publica la llista de binomis preseleccionats per a formar part de l’Equip Espanyol de Domada 2018, en la que se troben els noms de dos ginets de la Comunitat Valenciana.

La llista l’aprovà el Comite Nacional de Selecció, en ella apareixien Pablo Gómez Molina i Moisés Jover Aznar. Seran els encarregats de representar a Espanya en la categoria UNDER 25 (menors de 25 anys), en el Campeonat d’Europa Domada.

Pablo Gómez Molina ja ha representat a Espanya en varies ocasions en campeonats europeus

El Campeonat d’Europa Domada se celebrarà en Holanda del 13 al 17 d’agost. Pablo Gómez Molina montarà a Finest Ymas, mentres que Moisés Jover Aznar a Black Painted Z, els dos integrants de la Federació d’Hipica de la Comunitat Valenciana.

Els acompanyaran dos jovens més, Arturo Díaz Mellado (FH Castilla la Mancha) i Antonio Laiz Zandio (FH Navarra). Quedant de reserva Diego Martinez del Moral (FH Navarra).

Foto: Federació Hipica Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]