HÍPICA | El Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana va posar fi a l’any en Doma Clàssic

Durant les dues jornades del Campionat Autonòmic de la Comunitat València, el Club Hípico Elx, Vargas i Cutillas ha acollit a més de 70 binomis que, entre les diferents categories, s’han disputat les medalles. A més, aquesta competició ha posat el punt i final per a l’any esportiu de doma clàssic. Foto: Federació de Hípica Comunitat Valenciana.

Com a resulta lògic, la competició es va inaugurar amb els més petits. Així, Sergio Martínez amb Nata Layge va obtenir la medalla d’or després d’imposar-se els dos dies en la categoria de quatre anys i, en cinc anys, Sergio Trenzano i el seu cavall Susan’s Liebset la seva va pujar al primer calaix del podi. La següent categoria de 6 anys va ser alguna cosa particular, ja que van ser només dos els participants pel que la màxima commemoració va ser per Karinde Sousa amb Demargo que va ser seguida per María Hervás amb Aerosmith de Amtuna.

La competició ha acollit a més de 70 participants

Ja conegudes les medalles dels més joves, era l’hora de passar a les categoria de Seient i Posició i alevins. Aquí, els que van obtenir l’or van ser Candela López amb Novelero LXVIAinhoa González al costat de Almonteño, respectivamente.no obstante, en la categoria d’infantils, Paola Marzal amb Ivasor CEN obtenien la primera baula després d’obtenir el triomf en la prova més renyida de tota la competició.

Centrant-nos ja en els majors, la medalles d’or en les categories de juvenils van ser para Roser Serrano amb Babalu de Adama i per a Aitana Oliver amb Cañero OH. Per la seva banda, va anar Lorena Ramos qui, amb el seu cavall Andes, van aconseguir el triomf Joves Genets.

La prova de la categoria infantil va ser la més bonica i emocionant

Finalment, faltarien per tancar la competició les categories d’Adults Aficionats i Adults. D’aquesta manera, en la primer va ser Mariano Cano al costat de Gibi els que van obtenir el triomf. En canvi, el primer lloc en Adults -categoria que tancava el campionat-, va ser para Sergio Martí acompanyat de Golddigger SM.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]