HÍPICA | Els millors genets del món es donen cita en el CES València Tour

Durant aquests dies s’està celebrant en el Centre Eqüestre CES de Godella el CES València Tour amb la participació dels millors genets nacional i internacionals. Fotografia portada: CES València Tour.

Participació de 168 genetes de 23 països i 452 cavalls

El CES València Tour es desenvoluparà en dues etapes diferents. La primera i que de fet s’està celebrant ja és el tour de Primavera amb data de 5 al 24 de febrer, del 12 al 31 de març i del 9 al 21 d’abril mentre que l’altra és la de Tardor que es disputaran al seu torn en dues i tres parts diferents i que té com a dates de l’1 al 13 d’octubre i del 21 d’octubre al 10 de novembre.

Durant aquestes dates es donaran cita en la Comunitat els millors genets del panorama nacional com a internacional, on s’espera que arriben un total de 168 de 23 països diferents i acompanyats per 452 cavalls per a fer del Tour un espectacle inoblidable. A més, s’espera que conforme vaja passant el Tour, es vaja incrementant la xifra i rebent genetes fins a dels cinc continents.

Prova classificatòria per a el Campionat del Món de Salt d’Obstacles

Les proves del divendres i diumenge seran de summa importància donat al fet que els genets disputaran la prova de per al rànquing de la FEI (Federació Eqüestre Internacional) i classificatòries per al Cto. del Món de Salt d’Obstacles.

Recordar  els genets que competeixen en el Màster Tour no poden participar en el Premium Tour i viceversa, mentre que el Classic Tour està oberta a tots els participants.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]