HÍPICA | La Federació de la Comunitat Valenciana ja té nou president

Després de la convocatòria per part l’Assemblea General el passat 15 de desembre per a l’elecció del nou president de la Federació d’Hípica de la Comunitat Valenciana, ja es coneix els noms i cognoms de la persona que ocuparà el càrrec.

Es tracta de José Luis Martínez, a qui se li va donar la paraula després de la formació de la mesa electoral per a exposar tots els aspectes del seu programa. D’aquesta manera, en tractar-se de l’única candidatura, en el procés de votació la seva candidatura va ser elegida amb la totalitat dels vots a favor per part dels presents en l’acte.

José Luis Martínez va aconseguir la totalitat dels vots

Amb la finalització de l’acte, el ja nou President va voler agrair tant la confiança com el suport a tots els presents de la sala i també a aquells que per diversos motius no van poder acudir.

D’aquesta manera, es va posar fi a l’Assemblea Extraordinària de la Federació d’Hípica de la Comunitat Valenciana amb la proclamació provisional de Sr. José Luis Martínez Clement com a nou president.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]