HÍPICA | Lara Insa medalla de bronze al Campionat d’Espanya U25

El cap de setmana passat es va celebrar a Segòvia el Campionat d’Espanya de Doma de Menors en una competició que es va allargar durant 5 dies i en la qual la Comunitat Valenciana tenia diversos representants, entre els quals va destacar la Sub-25 Lara Insa. Foto: Lily Forado.

El Centre Eqüestre de Castella i Lleó va ser el lloc triat per a la competició en la qual s’enfrontaven en diferents categories els millors genets de la modalitat de Doma. Des de clubs de tota Espanya es van reunir en una competició de molt nivell.

Lara Insa medalla de bronze

Una de les millors bales per a aconseguir medalla de la Comunitat Valenciana era la genet internacional per Espanya Lara Insa Alcaraz. L’alacantina competeix al costat del seu cavall Don Diago en la categoria d’U25, i va aconseguir fer bones les prediccions per a portar-se una medalla de bronze.

Amb 192.546 punts l’alacantina va aconseguir superar a quasi tots els seus rivals, quedant-se a més molt prop de la medalla de plata. Un nou assoliment tant per a Lara Insa en particular com para la Comunitat Valenciana en general, que en les últimes setmanes està collint assoliments en quasi tots els esports i modalitats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]