Hoquei
Els preolímpics de valència es faran en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró. Foto: FHCV.

HOQUEI | Conegudes les dates per als preolímpics a València

Els preolímpics de valència es faran en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró. Foto: FHCV.

El sorteig dels partits que concediran una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio ja s’ha donat a conéixer, València ja coneix els rivals d’Espanya. La selecció femenina s’enfrontarà a Korea mentre que la selecció masculina es veurà les cares davant França entre els dies 25 i 27 d’octubre.

Hui mateix s’ha realitzat aquest sorteig per part de la Federació Internacional d’Hoquei per als partits corresponents a les eliminatòries dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. València, seu dels partits preolímpics de la selecció espanyola, rebrà a Korea que serà rival del combinat nacional femení, i a França, rival de l’equip espanyola masculí.

La selecció espanyola, rebrà a Korea i a França

El camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró serà, de nou, l’escenari en el qual les/els Redsticks buscaran el seu bitllet per als Jocs Olímpics. Les eliminatòries se celebraran del 25 al 27 d’octubre i seran a doble partit sent Espanya amfitriona de l’esdeveniment.

La selecció nacional ha aconseguit recentment els títols internacions aconseguits per la sub-21, campiona d’Europa, i la selecció femenina absoluta, campiona de l’Hoquei Sèries Finals.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]