Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Hoquei // + Noticies / HOQUEI | Coneix les 8 seleccions que participaran en l’Hoquei Final Sèries València 2019

HOQUEI | Coneix les 8 seleccions que participaran en l’Hoquei Final Sèries València 2019

Ja s’han confirmat les 8 seleccions que participaran en l’Hoquei Final Sèries València 2019, la prestigiosa competició que aterrarà en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró del 19 al 26 de juny de 2019 i en el qual Espanya serà l’amfitriona. Fotografies: Óscar Matheu.

A més d’Espanya, trepitjaran l’herba blava del poliesportiu Verge del Carme-Beteró les seleccions de Bielorússia, el Canadà, Itàlia, Sud-àfrica, Tailàndia, Gal·les i Namíbia. La cita de la capital del Túria suposarà l’última parada de la competició internacional.

Del 19 al 26 de juny de 2019 se celebrarà l’Hoquei Final Sèries València 2019.

El torneig, que com s’ha comentat amb anterioritat es clausurarà a València, reunirà 24 seleccions masculines i femenines que es desplaçaran a diferents parts del món com el Japó, Irlanda, França, l’Índia i Malàisia.

València tornarà a convertir-se així en focus internacional amb la disputa d’alguns dels millors tornejos de tot el planeta. I és que a més de l’última prova de l’Hoquei Final Sèries, albergarà la FIH Pro League i el Eurohoquei Júnior.

La capital del Túria acollirà també en 2019 a la FIH Pro League i al Eurohoquei Júnior.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Alba Palmer y Palmira Tatay Open Taekwondo Bélgica 2019

TAEKWONDO | Pluja de medalles per als valencians en el Open de Bèlgica

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Open de Taekwondo de Bèlgica, torneig en el qual els esportistes júniors …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *