Inicio / Més Poliesportiu / HOQUEI | Convocatories de la Selecció Valenciana Sub-14 per al Campionat d’Espanya

HOQUEI | Convocatories de la Selecció Valenciana Sub-14 per al Campionat d’Espanya

Ja es coneixen les llistes definitives, tant a categoria masculina com femenina, dels convocats per la Comunitat Valenciana per al Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques Sub-14.

La prova, que es celebrarà aquest mateix cap de setmana entre els dies 16 i 18 de febrer de 2018 es celebrarà a la localitat aragonesa de Saragossa.

Les convocades per María Alcaide en categoria femenina son Inés García, Sandra Martínez, Cristina Caro, Lucía Cobo, Ana Mateu i Aitana Mingo del CD Giner de los Ríos; Marta Ranchal, María Sánchez, Adriana Morillas i Alejandra Roca del CH Chaloc; Martina Llopis, Isabel Pérez i Paula Pérez del CA San Vicent; Alba Santomás i Laura Pujol del CH Valencia; i Celia LaFuente del CH Carpesa.

En categoría masculina, la seleccionadora Ainoa Civera ha elegit a Natxo Caro, Cristian Soler, Joan Valverde i Ibai Viudez del CD Giner de los Rios; Jacobo Bultó, Óscar Estela, Pablo López i Rodrigo Rebelo del CH Xaloc; Benjamín Carbonell, Enrique Picazo, Carlos Pons i Adrián Velencoso del Valencia CH; Guzmán Martínez i Gustavo Gutiérrez del At. San Vicent; i Diego García del CH Carpesa.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

FUTBOL-PLATJA | El Levante UD cau front al Melistar i no aconsegueix el doblet

Males notícies les que van arribar des de les platges de Melilla, i és que …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *