Lola Riera Mundial Londres
Lola Riera posa feliz con el histórico bronce del Mundial de Londres.

HOQUEI HERBA | Lola Riera, després del bronze mundial: “Ha estat el debut somiat”

Lola Riera posa feliz con el histórico bronce del Mundial de Londres.

El debut de la valenciana Lola Riera en un Mundial d’Hoquei Herba ha estat històric. I és que la Selecció Espanyola ha conquistat a Londres la seua primera medalla en un Campionat del Món.

Les Red Sticks es van alçar amb la presea de bronze després de doblegar a Austràlia per 1-3 en la final de consolació celebrada a la capital de Regne Unit.

Malgrat haver participat en els JJOO de Rio de Janeiro, així com en diversos Europeus, el de Londres ha estat el primer Mundial per a una Lola que no pot ocultar la seua emoció després de la fita aconseguida.

“Estic molt contenta d’haver pogut jugar-ho perquè en celebrar-se cada 4 anys és molt difícil participar en un. Sens dubte ha estat el debut somiat”, assenyala.

La integrant del Projecte FER ha complert a Londres 150 internacionalitats, un afegit més al gran premi. Encara que la valenciana es queda amb el magnífic treball de tot l’equip.

“És el resultat d’anys de treball. Aquest equip porta molt temps treballant, moltes concentracions, moltes hores juntes i moltes també individuals”, incideix.

 Un bronze amb el qual han deixat enrere l’amarga derrota en semifinals davant Irlanda en els penals, la que com reconeix nostra protagonista “va ser un moment molt dur”.

Així i tot, Lola afegeix que “no podíem perdre el temps lamentant-nos” perquè “teníem una altra oportunitat per guanyar una medalla”. Van aprendre dels errors per donar el 100% davant Austràlia, i la resta de la història ja la coneixen.

Un partit en el qual va anotar un penal espectacular de vaselina del que tothom parla, i no és para menys. No obstant això, Lola no vol acaparar protagonisme per això.

“La veritat que quan vaig ser a tirar-ho no era el meu pla, però en veure com em defensava la portera vaig haver de recórrer a la vaselina. Ja ho vaig fer en 2016 quan guanyem la Lliga”, indica.

Un metall per a la història i infinits records indelebles d’una experiència que Lola qualifica de “inoblidable”. Una experiència que ha atorgat a la valenciana una lliçó.

“He après que moltes vegades no guanya l’equip que suposadament és millor, sinó el que ho lliura tot i lluita fins a l’última jugada. A Londres hem arribat lluny equips que en el rànquing estàvem més a baix”, apunta.

Ara és moment d’assaborir l’èxit de les Red Sticks per agafar força per a la temporada 18/19, una campanya que la integrant del Projecte FERafronta amb “molta il·lusió”.

“Desig a nivell de club poder barallar per guanyar la Lliga i a nivell de Selecció tenim un any preolímpico molt important a més de l’Europeu”, sentència.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]