hockey femenina españa

HOQUEI | Una històrica Sub-21 femenina es corona campiona d’Europa en València

La selecció espanyola femenina sub21 d’hoquei s’ha proclamat campiona d’Europa al guanyar a Holanda en els penals en una final disputada en Beteró, Valencia, el temps reglamentari de la qual va acabar amb empat a un. Per primera vegada en la història, s’ha proclamat campiona d’Europa. 

Laura Barrios, Flor Teves i Coti Teves van marcar per a Espanya en els shoot out i la parada de la portera Clara Pérez va decidir el títol a favor de les espanyoles. La final era una reedició del partit que va enfrontar a les seleccions d’Espanya i Holanda en la fase de grups. Aquell duel concloure amb triomf neerlandés per 4-1, però en esta ocasió les espanyoles foren les guanyadores.

Per altra banda, la selecció espanyola masculina va perdre en el partit pel tercer i quart llocs, també contra Holanda, per 3-1.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]