Hoquei

HOQUEI | València celebrarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18

València rebrà del 24 al 27 d’octubre el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18 coincidint amb el Preolímpic. Set Comunitats Autònomes competiran entre elles i s’uniran per a donar suport a Espanya en el seu objectiu d’aconseguir la seua plaça olímpica. Foto: FHCV.

La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana organitzarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18. Un esdeveniment que reunirà 13 seleccions, entre la categoria masculina i femenina.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-18 reunirà 13 seleccions

Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid, Euskadi, Cantàbria i Andalusia estaran presents en totes dues categories mentre que Galícia tindrà solament representació masculina. Les joves promeses de l’hoquei nacional es donaran cita en el camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró i en el camp de Tarongers coincidint amb el Preolímpic que mesurarà a Espanya i França, en la doble eliminatòria masculina, i a les Redsticks contra Corea els dies 25 i 26.

València reunirà a més de 300 jugadors, corresponent a les 13 seleccions autonòmiques, que saltaran a l’herba llevantina amb l’objectiu de competir i conéixer als nous campions i campiones d’Espanya.

Reunirà a més de 300 jugadors en aquest esdeveniment

La celebració del Preolímpica servirà d’excusa perquè els equips, rivals en el camp, s’unisquen en les graderies per a animar a les seleccions nacionals. Cada jugador es convertirà en un afeccionat més que donarà suport a els/les Redsticks en els seus corresponents partits que decidiran la seua classificació en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]