Ja està en camí la macrourbanització prop de la nova Fe 

La promotora de la macrourbanització que es construirà darrere de la nova Fe, AQ Acentor, van presentar un nou impuls al projecte amb la presentació del pis pilot en la mateixa caseta d’obres des de la qual es començaran a comercialitzar els habitatges.

Es tracta d’un espai, on es construiran 1.300 habitatges

Aquest espai ha rebut el nom de Turianova, i deixessin àmplies zones verdes i 77.000 metres quadrats de terciari, tot això situat en el sector Font de Sant Lluís, entre la V-30, el Bulevard Sud i la sortida per la Pista de Silla.

Segons la promotora, la idea és combinar diferents usos dins d’aquesta gran parcel·la

Així doncs, hi ha la possibilitat de dividir l’espai en solars més petits per a donar cabuda a hospitals, universitats, col·legis, centres educatius, centres comercials, centres logístics, hotels, residències etc.

Pel que fa a el habitatge en aquesta zona de València, la previsió de AQ Acentor és habilitar nou promocions, de les quals cinc serien d’habitatge lliure i les altres quatre de Protecció Pública.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]