Ja podem veure el disseny del nou cotxe elèctric d’Audi 

La companyia Audi aquesta oferint tots els detalls del seu nou concepte de vehicle elèctric, l’Audi AI:EM que bàsicament és un concepte com evolucionarien els nous elèctrics de la marca germana.

L’electrificació de les diferents gammes d’automòbils dels fabricants és un fet

Aquest nou cotxe elèctric presentat per Audi compta amb una longitud de 4,3 metres, per la qual cosa estem parlant d’un vehicle de grandària similar a l’Audi A3. La distància entre eixos és bastant llarga, alguna cosa que aconsegueix gràcies a uns motors elèctrics de grandària bastant compacta, i quant a l‘espai dins de l’habitacle és molt ampli.

L’eix propulsor d’aquest vehicle estaria situat en la part posterior, amb una potència de 170 CV

En el seu interior, el volant tindria la forma dels comandaments dels avions, amb aspecte de cornamenta, i no hi hauria cap columna central en la consola o quadre de comandament.

Sens dubte, en aquest vehicle té un aspecte futurista, fins i tot en la part posterior, on podem veure el logotip d’Audi integrat en la lluna al costat de les llums de fre.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]