Jaguar crea un volant sensorial que indicarà les necessitats de la conducció

Els cotxes cada vegada són més intel·ligents, no només reben notificacions de diferents apps com fem en el mòbil, sinó que les mostren en els seus diferents sistemes de infoentreteniment per a perill del conductor.

Perill perquè tantes notificacions poden allunyar la nostra vista i les mans del volant, augmentant el risc de sofrir un accident. Per això, la companyia Jaguar ha dissenyat un volant que envia notificacions i adreces de navegació a través de la temperatura.

Jaguar ha anunciat el desenvolupament d’un nou volant que porta les notificacions a un nou nivell

Aquest volant sensorial es val dels nostres sentits per a notificar-nos esdeveniments en tot moment, ha estat desenvolupat conjuntament amb la Universitat de Glasgow, i amb ell podem mantenir els ulls en la carretera i les mans sobre el volant.

Un exemple serà quan el cotxe necessita dir-nos que hem de canviar de carril, notarem que el costat del volant al qual hem de dirigir-nos s‘escalfa, també podria escalfar-se d’una manera concreta per a recordar-nos que ens estem quedant sense combustible en el cotxe, i així no haver d’estar mirant al quadre de comandament constantment.

El nou volant de Jaguar es basa en la temperatura perquè el conductor sàpiga en tot moment què és el que ocorre amb el cotxe. Sens dubte, és una mostra més del molt que ens queda per veure en els vehicles d’alta gamma.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]