Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Judo // + Noticies / JUDO | Bronze per a l’alacantina Ana Pérez Box en el Grand Prix d’Uzbekistan

JUDO | Bronze per a l’alacantina Ana Pérez Box en el Grand Prix d’Uzbekistan

L’alacantina Ana Pérez Box no deixa de sorprendre’ns i fins a fa que dubtem quin pot arribar a ser el seu sostre. La juduca ha aconseguit portar-se per a les nostres terres la medalla de bronze en la categoria de -52 quilos del Grand Prix de judo de Taixkent (Uzbekistan). Foto: Federació internacional de Judo.

Ana no va poder ficar-se en l’anhelada final després de caure en semifinals amb la kosovar Majlinda Kelmendi. No obstant això, va saber sobreposar-se a les adversitats i, en la repesca, va derrotar a la israeliana Betina Telmekova i pujar-se d’aquesta manera a la tercera baula del podi per penjar-se la medalla de bronze.

Ana Pérez Box és un dels joves talents del projecte FER

D’aquesta forma, ja és la tercera vegada en el que va d’any en la qual la judoca alacantina es penja una medalla. Així, després del seu bronze al maig en Hotot i, mesos després l‘or a Cancún pel mes d’octubre, Ana Pérez Box segueix consolidándod’una forma més que signi la seua candidatura olímpica per a Tòquio 2020.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *