Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Judo // + Noticies / JUDO | El València Club de Judo a partida doble en la “Champions League”

JUDO | El València Club de Judo a partida doble en la “Champions League”

Apassionant cap de setmana per al Judo de la Comunitat on l’equip capitalino tendrá representant Senior i Femení en el màxim campionat internacional que reunix als millors equips. Fotografia portada: Projecte FER.

Bucarest acollirà per primera vegada en la història dos categories de la Comunitat després de la gesta històrica que van fer els nostres en el 2017.

La il·lusió de la primera vegada

Els Sèniors debutaran en la “Champions League” de la dita disciplina després de la medalla que es van penjar en Campionat d’Europa de l’any passat, fet que els ha servit per a ascendir a la màxima categoria i competir davant dels millors equips de Judo. La seua participació suposarà el debut dels xics en la Golden League, on s’espera que opten a estar el més amunt possible a pesar d’inexperiència en campionats d’este calibre.

En categoria femenina, les xiques disputaran el seu segon campionat en la Golden League amb l’objectiu d’aconseguir l’or després del subcampionat aconseguit la passada edició a Ankara.

Una fita històrica per al Judo Espanyol on, per primera vegada, un club té a ambdós disciplines competint en el esdeveniment que reunix a los mejores 8 clubes del vell continent, a més de un wild card que atribuïx la Unión Europea de Judo.

La gran cita marcada en el calendari tindrà lloc en Buscarest este dijous 7 de desembre i finalitzarà el diumenge 9 del mateix mes.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *