Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Judo // + Noticies / JUDO | Grans resultats per als valencians en la Copa d’Espanya Sènior

JUDO | Grans resultats per als valencians en la Copa d’Espanya Sènior

En el dia d’ahir es va disputar a Valladolid el XIII Campionat Internacional de Judo de Castella i Lleó – Copa d’Espanya Sènior – Trofeu Alejandro Blanco i en ell els representants de la Federació Valenciana de Judo i Disciplines Associades van oferir molt bona imatge aconseguint un total de tres ors, dues plates i un bronze. Foto: Club de Judo OBI de Formentera del Segura.

Era puntuable per al Rànquing Nacional Sènior

Gran jornada de judo la que es va dur a terme ahir en el Poliesportiu Pilar Fernández Valderrama de Valladolid, ja que es va desenvolupar aquest destacat esdeveniment puntuable per al Rànquing Nacional Sènior comptant a més amb la presència del President del Comitè Olímpic Español, Alejandro Blanco.

En la categoria femenina van ser dos els ors que es van registrar després de quedar primeres tant Mireia Rodríguez en -48 kg. com Irene Asensio en -52 kg. Però no van ser les úniques que es van pujar al calaix, ja que tant Rosario Culianez (en la part dreta de la foto) en -70 kg. com Inmaculada Garrigues (en la part esquerra) en +78 kg. van quedar segones.

Mireia Rodríguez, Irene Asensio i Luis Martínez es van penjar l’or

Pel que fa als participants masculins de la Comunitat Valenciana, Luis Martínez es va alçar amb el primer lloc en la modalitat -73 kg., mentre que Mario Fernández va quedar tercer en la de -66 kg.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *