KARTS | 90 pilots omplin el kartódrom de Chiva

El Campionat de karting de la Comunitat Valenciana ha disputat la tercera cita puntuable de la temporada a les instalaciones del kartòdrom Lucas Guerrero de Chiva.

Amb una espectacular llista de 90 pilots participants, que superaren les altes temperatures, oferint un gran espectacle a la pista.

A la categoria aleví, el clar dominador ha sigut Alberto Hurtado, que ha guanyat les dos mànegues puntuables, mentre que a els cadets ha sigut Félix Aparicio qui també ha fet doblet.

César García i Antonio Garay s’adjudicaren les dos carreres júnior, mentre que a Open 125, Andoni Peña i Gonzalo també varen repartir-se els trionfs a les cites valedores per al circuit de karting de la Comunitat Valenciana.

Finalment, Adrián Pruñonosa va exercir un clar domingo a DD2, mentre que César Romero també va controlar a esta categoria però l’apartat reservat als pilots Silver. També Eliseo Martínez va pujar el més alt del podi a les dos carreres de la categoria KZ2.

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]