Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / KARTS | 90 pilots omplin el kartódrom de Chiva

KARTS | 90 pilots omplin el kartódrom de Chiva

El Campionat de karting de la Comunitat Valenciana ha disputat la tercera cita puntuable de la temporada a les instalaciones del kartòdrom Lucas Guerrero de Chiva.

Amb una espectacular llista de 90 pilots participants, que superaren les altes temperatures, oferint un gran espectacle a la pista.

A la categoria aleví, el clar dominador ha sigut Alberto Hurtado, que ha guanyat les dos mànegues puntuables, mentre que a els cadets ha sigut Félix Aparicio qui també ha fet doblet.

César García i Antonio Garay s’adjudicaren les dos carreres júnior, mentre que a Open 125, Andoni Peña i Gonzalo també varen repartir-se els trionfs a les cites valedores per al circuit de karting de la Comunitat Valenciana.

Finalment, Adrián Pruñonosa va exercir un clar domingo a DD2, mentre que César Romero també va controlar a esta categoria però l’apartat reservat als pilots Silver. També Eliseo Martínez va pujar el més alt del podi a les dos carreres de la categoria KZ2.

 

 

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *