La Marina podria comptar amb una nòria de més de 120 metres d’altura 

València està estudiant la possibilitat de comptar en un futur amb un nou referent arquitectònic en La Marina, es tractaria d’una nòria de 123 metres d’altura.

L’ empresa Circular View SL esta darrere de la nova construcció

Sota el mateix nom la nòria gegant de València es trobaria davant el Vés-los e Vents i comptaria amb una inversió total que ronda els 120 milions d’euros. A més crearia fins a 250 ocupacions aquest megaprojecte en la Marina de València que només seria deu metres més baix que el London Eye.

La nòria gegant de València tindria un disseny modernista, allunyada del típic model de nòria sense eixos ni ràdios. Seria, una gran estructura circular que no giraria, ho faria l’anell interior al qual estarien subjectes les diferents cabines.

De moment, caldrà esperar per a conèixer la resolució de l’organisme, atès que és un projecte que alteraria les vistes de la ciutat i suposa una obra de gran magnitud.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]