La meitat dels espanyols prefereixen la privacitat en les xarxes socials

Els espanyols cada vegada estan més quocients de la importància de la privacitat i del poder de les dades en Internet. Per això, quatre de cada deu espanyols estarien disposats a tancar els seus perfils digitals en les xarxes socials per a protegir i preservar la seva privacitat.

Segons l’Estudi Anual de Xarxes Socials 2019 de IAB Spain, el 85,5% de 16 a 65 anys utilitza xarxes socials

La més utilitzada de totes és WhatsApp (88%), seguida de Facebook (87%); YouTube (68%), la que més joves concentra (el 76% té entre 16 i 30 anys); Instagram, la que més seguidors ha guanyat (d’un 49% a un 54%); i Twitter (50%).

Els usuaris són cada vegada més conscients dels riscos. Molts prefereixen no revelar determinades dades personals i presten més atenció al que comparteixen en serveis online.

Per part seva, el 87% dels espanyols cedeix les seves dades personals a les empreses digitals com moneda de canvi per a expressar les seves idees, comunicar-se amb amics o familiars o posar-se al dia de les últimes notícies, idees i tendències.

Els usuaris haurien d’evitar deixar-se enganyar per persones sospitoses que prometin objectes valuosos a canvi de les seves dades personals i no comparteixin massa detalls sobre la seva identitat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]