Inicio / Noticies Societat / Tecnología / La meitat dels espanyols prefereixen la privacitat en les xarxes socials

La meitat dels espanyols prefereixen la privacitat en les xarxes socials

Els espanyols cada vegada estan més quocients de la importància de la privacitat i del poder de les dades en Internet. Per això, quatre de cada deu espanyols estarien disposats a tancar els seus perfils digitals en les xarxes socials per a protegir i preservar la seva privacitat.

Segons l’Estudi Anual de Xarxes Socials 2019 de IAB Spain, el 85,5% de 16 a 65 anys utilitza xarxes socials

La més utilitzada de totes és WhatsApp (88%), seguida de Facebook (87%); YouTube (68%), la que més joves concentra (el 76% té entre 16 i 30 anys); Instagram, la que més seguidors ha guanyat (d’un 49% a un 54%); i Twitter (50%).

Els usuaris són cada vegada més conscients dels riscos. Molts prefereixen no revelar determinades dades personals i presten més atenció al que comparteixen en serveis online.

Per part seva, el 87% dels espanyols cedeix les seves dades personals a les empreses digitals com moneda de canvi per a expressar les seves idees, comunicar-se amb amics o familiars o posar-se al dia de les últimes notícies, idees i tendències.

Els usuaris haurien d’evitar deixar-se enganyar per persones sospitoses que prometin objectes valuosos a canvi de les seves dades personals i no comparteixin massa detalls sobre la seva identitat.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *