La mitjana de rendibilitat turística creix a València

El turisme és un dels principals motors econòmics de la capital del Túria, i en aquestes dates si per alguna cosa es caracteritza és per la quantitat de gent que hi ha als carrers de València.

Les xifres augmenten, i una d’elles és el Baròmetre de la Rendibilitat de les Destinacions Turístiques Espanyoles, elaborat per Exceltur. El conegut com a mitjana de creixement va situar a les destinacions urbanes nacionals en un increment mitjà del 2% en 2018.

València és la segona destinació que més creix per darrere de Badajoz de gener a desembre de 2018

A partir de les dades de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE, el baròmetre reflecteix un creixement del preu mitjà del 5,8% fins als 81,5%  i la millora de l’ocupació en un 6,6% fins al 74,3%. Mentre el creixement mitjà de destinacions urbanes nacionals registra un increment del 0,7% i del 1,4% respectivament.

L’informe aclareix el gran acompliment de València durant 2018, així com la importància de la millora de la connectivitat aèria, amb un creixement del 15,2% de passatgers aquest any, en l’impuls de la rendibilitat turística.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]