La planta medicinal que no pot faltar a la teua cuina 

El Equisetum arvense, conegut com a cua de cavall per l’aspecte del seu brancatge, és una de les espècies vegetals amb propietats medicinals més conegudes per la seva activitat com a diürètic, afavorint les funcions d’eliminació renal i de líquids.

És una de les més riques en sílice entre un 5%-10% de la planta seca

El silici aportat per aquesta planta és una excel·lent font de remineralización per a l’organisme i té un efecte positiu sobre el cabell i les ungles, qualitats certificades per la ESCOP.

ESCOP agrupa des de fa tres dècades a diverses associacions europees de fitoteràpia contribuint a validar l’estatus científic de les plantes medicinals i a harmonitzar el seu ús. Entre les seves activitats destaca la publicació de més de 130 monografies sobre els usos medicinals d’espècies vegetals.

Gràcies als seus principis actius presents en les parts aèries estèrils seques o tallades, pot usar-se, com a coadjuvant en el tractament d’infeccions bacterianes del tracte urinari. La seva forma orgànica, és amb diferència la que millor s’absorbeix.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]